Fashion

New in: tweedehands kleding shoplog

Gezien de titel en de inhoud van deze blogpost gaat het volgende waarschijnlijk gek klinken: ik ben niet per se een fan van tweedehands kleding. Nou heb ik er totaal niets tegen, alleen dat thriften is gewoon niet echt voor mij weggelegd. Ik was dan ook hartstikke blij toen mijn goede vriendin Jessy vroeg of ik wat van haar kleding wilde overnemen. Ze stuurde enkele foto’s en ik hoefde niet door de kledingrekken te zoeken.

 

Alweer een tijdje terug, kreeg ik van Jessy een appje met de vraag of ik wat van haar kleding wilde hebben. Een aantal items vond ze niet meer leuk en andere hingen al zo lang in de kast dat ze niet meer paste. Aangezien ze altijd in leuke kleding rondloopt, was ik direct enthousiast. Kom maar op met die foto’s!

Hoewel niet alle kledingstukken mij aanspraken, heb ik uiteindelijk toch een aantal leuke tweedehands kleding weten te scoren. Helaas moest ik nog wel even wachten tot ik het daadwerkelijk kon ophalen. Inmiddels heb ik de items in huis (na een hele gezellige dag met Jessy!) en wil ik trots mijn nieuwe aanwinsten laten zien.

 

tweedehands kleding playsuit2 playsuit tweedehands kleding

BOOHOO PLAYSUIT

Toen ik de foto van deze playsuit zag was ik per direct verliefd. Wat een leuk item! Het pakje geeft mij enorme boohoo vibes en ik zie mij er al helemaal mee over het strand en de boulevard lopen. Bij playsuits is de lengte natuurlijk wel een beetje tricky: hoe veel bil kun je zien? Deze is nog acceptabel. Tenminste, zolang ik niet beide armen de lucht in gooi, haha.

 

tweedehands kleding bloemenvestje

BLOEMEN VESTJE

En ik maar zeggen dat ik kleding van Zara niet leuk vind… Dit vestje greep toch direct mijn aandacht. Hij is dun en luchtig, dus perfect voor zomerse avonden of gewoon in de lente. De binnenkant is rood, wat ik ook erg leuk vind. En daarnaast maken de gekleurde bloemetjes mij hartstikke vrolijk.

 

tweedehands kleding suede rokje 2

SUÈDE ROKJE

Ik heb er eigenlijk nooit aan gedacht een bruin suède rokje aan mijn garderobe toe te voegen en toen ik deze zag twijfelde ik ook even. Toen ik hem eenmaal aanhad was ik wel overtuigd. Hij was niet te kort en zat bijna helemaal aangesloten om mijn middel. Helaas stond er op het etiketje dat ik hem niet mocht strijken, dus daar moet ik nog even wat op verzinnen, haha.

 

Welk item is jouw favoriet?

 

14 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *