2 power of make-up thumb
Beauty

The power of make-up met beauty expert Marloes

Het is alweer een aantal jaar geleden dat Nikkie de wereld veroverde met haar Power of make-up video. Ook ik heb nu eigenlijk een video opgenomen waarin deze ‘power’ op mij gedemonstreerd wordt. Ik ben namelijk niet alleen, maar samen met beauty expert Marloes. Zij maakte slechts één helft van mijn gezicht op.

Marloes is een goede vriendin van mijn broer, Frank, en ik ken haar ook al een tijd. Sinds vorig jaar is ze een YouTubekanaal begonnen en we spreken elkaar hier regelmatig over. Toch duurde het even voordat we samen voor de camera verschenen. Afgelopen week reisde ze (samen met haar make-up) naar mij in Tilburg en filmde wij niet één, maar twee video’s! Voor op haar kanaal namen we namelijk ook nog de ‘no mirror challenge’ op. Waarbij we beiden dus zonder het gebruik van een spiegel onze make-up moesten doen. Ik kan alvast verklappen dat zij er een stuk beter in is dan ik oeps! Als je wil lachen, dan kun je hier klikken om naar die video te gaan. Maar je moet natuurlijk eerst even mijn video bekijken, haha.

The power of make-up

Doordat Marloes de B-Academy in Eindhoven heeft afgerond en momenteel ook werkt met haar styling en make-up, wilde ik dolgraag een beauty video met haar opnemen. Gelukkig leek dat haar ook erg leuk en was het afgelopen week dus eindelijk zo ver. Voor mijn video koos ik voor de power of make-up omdat ik vaak het gevoel heb dat ik er met make-up helemaal niet ‘anders’ uit zie dan zonder. Natuurlijk wel minder rode plekjes en onzuiverheden, maar gewoon Susan. Al die gave transformaties die ik op YouTube en Instagram tegenkom zijn totaal niet van toepassing op mij. Marloes nam mij daarom flink onder handen en toen ik de twee verschillende delen van mijn gezicht zag was ik enorm verrast.

 

Heb jij deze challenge weleens gedaan?

11 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *