groene trui Mango thumb
Fashion

Outfit: I’m green da ba dee da ba daa

You’re welcome. Waarschijnlijk krijg je deze hit (maar dan met blue) de hele dag niet meer uit je hoofd. Geen idee waarom ik deze titel bedacht terwijl ik een groene trui aanheb, maar dit was het eerste wat in mij opkwam. Het liedje Blue heb ik een jaar of twee geleden trouwens uit het niets best vaak geluisterd, haha. Zo nu en dan geniet ik er echt van om liedjes van vroeger even flink op repeat te zetten.

Deze foto’s maakte ik in het kantoorpand van mijn werk in Den Haag. We hadden de dag ervoor deze plek gevonden en besloten de dag erna wat leuks aan te doen en foto’s te maken. Het was gezellig en ik ben wel tevreden met het eindresultaat. De enorme ramen zorgen voor een tof effect doordat er enorm veel licht binnenvalt. Normaal gesproken is het juist niet zo slim om voor een raam foto’s te maken, maar for some reason is hier zonder problemen gelukt.

De groene trui die ik in deze foto’s aanheb is trouwens niet van mijzelf (jep, de aap komt uit de mouw). Ik had hem geleend van Kaya-Quintana, die trouwens ook de foto’s heeft gemaakt. Ze heeft ook een blog en dus schoot ik ook de nodige kiekjes voor haar. Hier kun je de outfit post vinden die ik had gemaakt.

Overigens is de rest van deze outfit wel geheel van mij, haha. De broek kocht ik bij Primark en is inmiddels al mijn tweede paar. Het eerste paar dat ik kocht is helemaal verkleur en lijkt inmiddels meer op donkergrijs dan op zwart. Nou zijn vale kledingstukken niet echt fashionable, maar ik draag de broek nog steeds. Hij is niet stuk en ik vind het onzin om dan weg te doen. Hopelijk ben ik hier niet de enige in, haha.

OOTD groene Mango truiOOTD groene Mango trui 2OOTD groene Mango trui 3OOTD groene Mango trui 4

Wat vind jij van deze look?

7 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *