Barbie shirt outfit thumb
Fashion

Outfit: badass Barbie shirt on holiday and a camo jacket

Het is weer tijd voor een splinternieuwe outfit post. Deze is afgelopen zaterdag gemaakt in Antwerpen. Samen met Heejin was ik namelijk afgereisd naar het niet-zo-verre België om een beetje te winkelen en toeristisch te doen. Ik droeg een nieuw shirt met daarop een badass Barbie shirt on holiday en mijn camo jacket.

I’m a Barbie girl

Het Barbie shirt is één van mijn nieuwe aanwinsten dat ik recentelijk gekocht heb. Binnenkort zal ik een shoplog plaatsen met nog veel meer leuke items die ik in de afgelopen tijd gescoord heb. Momenteel ben ik druk bezig met het editen van video’s voor mijn freelance werk, maar zodra ik een gaatje heb, ga ik voor mijn eigen blog en YouTube aan de slag.

Verder draag ik natuurlijk ook nog een supertof camo jacket. Deze heb ik al een hele tijd in de kast hangen, maar kon ik vanwege het weer nog niet aan. Nu is daar eindelijk verandering in gekomen. Ik kocht hem een tijd terug in de sale bij Pull & Bear voor maar €10. Een koopje dus! Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik een lange tijd gedacht had dat ik niet met de camo-trend zou meedoen, maar daar is dus verandering in gekomen.

Op de foto’s kun je het trouwens niet heel erg goed zien, maar ik sta serieus  in de regen. We waren pas rond een uur of twee in de stad en wilden eigenlijk pas foto’s gaan maken als we gezien hadden wat we wilden zien en gedaan hadden wat we wilden doen. En voordat we het wisten begon het te regenen. Gelukkig in het begin niet erg, maar later moesten we toch echt de paraplu erbij pakken en tijdens het wachten op de bus om terug te gaan begon het zelfs te hagelen. Hadden wij toch even geluk, al zeg ik het zelf.

Barbie shirt outfit 3 Barbie shirt outfit 2 Barbie shirt outfit 1

Jacket Pull & Bear Shirt Bershka Jeans Primark Sneakers Vans

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s: Heejin

23 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *