amsterdam basic bitch thumb
Fashion

Outfit: Amsterdam basic girl Insta location

Vandaag een outfit post van een Instagram-meisje in haar natuurlijk habitat. Namelijk op een brug, voor een hekje, over een kanaal in Amsterdam. Net als ontelbaar veel andere meiden hang ik hier de Amsterdam basic girl uit op de meest voorkomende Amsterdam Insta location. Benieuwd naar de outfit (die een stuk origineler is dan de locatie), kijk dan snel verder!

AMSTERDAM

Afgelopen zaterdag reisde ik af naar het verre Amsterdam (oké, dat valt eigenlijk wel mee). Samen met Jessy en haar zusje Michelle bezocht ik de Twisted Circus show van Klub Kids, mijn allereerste drag show! Aan de show deden mijn grote favorieten Violet Chachki en Kim Chi mee. Daarnaast waren ook Farrah Moan, Shea Coulee, Chad Michaels, Milk en Amanda Lepore van de partij.

De show werd gehouden in een (uitverkochte!) zaal in de Melkweg. Ik was daar nog nooit geweest, maar Jessy al wel. We konden het makkelijk vinden en er stonden niet veel mensen voor ons in de rij. Meer wil ik eigenlijk nog niet kwijt, behalve dat het echt geweldig was! Een vlog van die dag en de show komt er snel aan.

DE OUTFIT

Terug naar de outfit. Ik kom niet vaak in Amsterdam omdat ik de NS echt belachelijk duur vind en op zich niet veel te zoeken heb ik onze hoofdstad. Vandaar dat ik het ook niet kon laten de Amsterdam basic girl uit te hangen. Die ene keer dat ik er ben, dan mag dat wel. Tenminste, dat vind ik dan haha.

De denim jacket die ik draag ben ik helemaal weg van, en komt gewoon van Primar! Over Primark gesproken… Mijn shirt komt daar ook vandaan en de broek ook. Oeps. Iets met leuk en lekker goedkoop. En shirt heb ik trouwens recentelijk gekocht en zullen jullie wel zien verschijnen in een shoplog. Deze heb ik al opgenomen en hoef ik alleen nog maar te editen.

amsterdam basic bitch amsterdam basic bitch

Jacket Primark Shirt Primark Jeans Primark Backpack Fjällräven Sneakers Vans

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s (iPhone SE): Jessy

12 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *