netflix
Lifestyle

Netflix do’s and don’ts #3

Eén van mijn favoriete bezigheden is het kijken van films en series op Netflix. Ik gebruik het platform zeker iedere dag om weer even te ontspannen. Inmiddels heb ik dus ook genoeg kennis om de echte aanraders en afraders van Netflix met jullie te delen.

 

FIFTY SHADES OF BLACK • DON’T

De gewonde Fifty Shades films heb ik niet gezien. Om eerlijk te zijn heb ik het wel geprobeerd, maar kwam ik echt niet verder dan de eerste helft van deel één.  Bij deze film haakte ik nog sneller af. De trailer leek mij best wel grappig, gewoon een heerlijk slechte film die daardoor juist leuk is. Maar helaas, ik kon er echt neit lang naar kijken.

 

TWINSTERS • DO

Ik las onlangs iets over deze documentaire en besloot het te kijken. Toen ik hem aanzette werd ik positief verrast door het feit dat het over Koreaanse meiden gaat en dat ze ook naar Korea gaan. Mijn favoriete land natuurlijk. Ik vond het een leuke en emotionele documentaire om te kijken en raad hem ook aan.

 

MAXIMUM RIDE • DON’T

Na het lezen van de omschrijving op Netflix was ik ervan overtuigd dat dit een leuke sci-fi film zou zijn. Helaas vond ik hem best tegenvallen. Het meisje vind ik stunning trouwens, maar het verhaal niet zo. Het was gewoon niet zo bijzonder.

 

LIMITLESS SERIES • DO

Yes, een aanrader. Deze serie is soort van het vervolgs van Limitless de film. Maar dan ook écht, met hetzelfde personage en het verhaal dat verder lijkt te gaan. Daarnaast heeft de serie één seizoen wat het lekker maakt om gewoon even te kijken.

 

GAME OVER, MAN! • DON’T

Na het zien was ik heel erg enthousiast en besloot ik de video ook bijna direct te kijken toen deze online kwam. Helaas was ik niet erg onder de indruk. Het idee is leuk en er zitten ook echt hele grappig stukken in. Maar op een gegeven moment ben ik gewoon verveeld. Naar mijn idee duurt de film gewoon iets te lang.

 

A KOREAN ODYSSEY • DO

Helaas kon ik de trailer niet met ondertiteling vinden, maar wel dit korte filmpje. De drama gaat over dit meisje (maar dan 25 jaar later, alleen in de intro van de serie is ze zo jong) kan geesten zien. Tijdens een deal met een monster uit het spirituele rijk laat ze een ander monster vrij. Hij belooft haar te beschermen zodra ze zijn naam roept, maar hij wist haar geheugen zodat ze hem nooit kan roepen. 25 Jaar later ontmoeten ze elkaar weer en lijkt het erop dat ze met elkaar verbonden zijn. LOVE IT. AANRADER. Het is een enorm grappige serie met hier en daar wat enge stukjes.

 

TAKE YOUR PILLS • DO

Doordat ik Limitless had gezien, werd ik nieuwsgierig naar deze documentaire. Ik kreeg er namelijk een beetje dezelfde vibe van. Het verraste mij dat zo veel mensen in Amerika gewoon ADHD/ADD pillen gebruiken voor school, sport en werk. Eerlijk gezegd maakte het mij er wel wat nieuwsgierig, maar ik zie mijzelf het niet écht gebruiken, haha. Het is natuurlijk gewoon een drug.

 

SCOTT PILGRIM VS. THE WORLD • DON’T

De omschrijving leek mij wel grappig en ik heb ook best wel een stukje gezien van de film. Maar op een gegeven moment kon ik de raar-heid gewoon niet meer aan. Alles is gek en onlogisch in deze film. Nu is die volgens mij ook voor een wat jonger publiek, maar goed.

 

Welke van deze aanraders zou jij willen zien?

13 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *