Netflix laptop
Lifestyle,  Personal

Netflix do’s and don’ts #2

🇳🇱 Eén van mijn favoriete bezigheden is het kijken van films en series op Netflix. Ik gebruik het platform zeker iedere dag om weer even te ontspannen. Inmiddels heb ik dus ook genoeg kennis om de echte aanraders en afraders van Netflix met jullie te delen.

🇬🇧 One of my favorite things to do, is watching movies and series on Netflix. I use the platform practically every day to relax. So, I think I have collected enough knowledge to share the real do’s and don’ts of Netflix with you.

YOU GET ME • DON’T

🇳🇱 Na het zien van de trailer leek het mij best een leuke film. Helaas vond ik hem erg tegenvallen. Het idee is leuk, maar het verhaal vind ik gewoon slecht uitgevoerd. Er gebeurd eerst heel lang niets en dan opeens heel veel, waarna vervolgens de film heel gek eindigt.

🇬🇧 After watching the trailer, I thought it would be an entertaining movie to watch. Unfortunately it was very disappointing. The story could be nice, but it was just badly executed. In the beginnen nothing really happens but then all of a sudden it escelates quickly and then is ends kind of weird.

THE END OF THE F***ING WORLD • DO

🇳🇱 Ik wist niet echt wat ik van deze serie moest verwachten, behalve dat het raar zou zijn en mij sowieso een wtf-gevoel zou geven. En dat deed het ook. Maar jeetje, wat is het een geweldige serie om te kijken. Iedere aflevering kun je jezelf weer over vanalles verbazen. In totaal heb je de serie trouwens binnen drie uur uit gekeken, dus je hebt geen excuus om er niet aan te beginnen.

🇬🇧 I did not really know what to expect from this series, besides that it would be a little weird and it would definitely give me a wtf-feeling wacthing it. And it did. But damn, this is an amazing series to watch.  Every episode will make you speechless about a lot of things. By the way, it takes less than three hours to watch the whole series, so there is no excuse not to watch it.

THE ACCIDENTAL HUSBAND • DON’T

🇳🇱 Dit is misschien niet helemaal eerlijk, maar ik heb de film dus niet afgekeken. Ik was nog niet eens halverwege toen ik besloot niet meer verder te kijken. Nu ik voor dit artikel weer de trailer bekeek lijkt hij mij toch wel leuk… Maar iets houdt mij tegen.

🇬🇧 Okay, maybe this one is not totally fair, because I have not finished the movie. I was not even halfway when I decided to stop watching. But now that I have seen the trailer again for this article, it still seems like it could be a nice movie. But something is holding me back.

GRIMM • DO

🇳🇱 Nadat ik geen zin meer had in Once Upon A Time wilde ik Grimm wel een kans geven. Ik dacht dat het ongeveer hetzelfde zou zijn, maar dan wat enger. Nu klopt dit gedeeltelijk, maar ook weer niet (lekker nuttig). Ik ben nu in seizoen twee en vind het zeker een leuke serie. Wel heb ik al veel spoilers gelezen en een recap over de finale van de serie, haha. Maar dat vind ik niet erg :p Zoals ik hier ook al schreef ben ik gek op spoilers. Oh en ik heb echt een zwak voor Nick/de Grimm in de serie 😏.

🇬🇧 A while ago I was watching Once Upon A Time, but did not feel like continuing after a few seasons. I decided to start watching Grimm. What I thought would be kind of the same, but more scary. This is partially true and also partialy not (well, that is useful). I am currently watching season two of the series and I am really enjoying it. I did read a lot of spoilers about the other seasons and I read a recap from the series finale. But I dont mind, as I wrote before, I love spoilers. Oh and by the way, I am totally crushing on Nick/ the Grimm in the series 😏.

BEYOND THE LIGHTS • DO

🇳🇱 Soms kijk ik trailers, en soms niet. Bij deze had ik alleen de tekst gelezen en dat leek mij al goed genoeg om te kijken. Daar heb ik ook zeker geen spijt van gehad. Het is een mooi verhaal en bespreekt ook moeilijk onderwerpen. Vergeet niet de tissues neer te zetten als je net als ik een emotionele film/serie kijker bent, haha.

🇬🇧 Sometimes I watch the trailer, and sometimes I don’t. In this case I only read the little Netflix description and that was convinsing enough for me to watch the movie. And I did not regret is at all. It is a good story which discusses tough subjects. Don’t forget your tissues if you are an emotional movie/series watcher like me, haha.

CRAZY EX-GIRLFRIEND • DON’T

🇳🇱 Deze serie werd mij door iemand aangeraden. Het verhaal is op zich wel geinig: een vrouw die nog hopeloos verliefd is op haar zomerliefde van de middelbare school en naar de andere kant van het land verhuist om bij hem in de buurt te zijn. Maar het is nog muziekaler dan een Disney film en persoonlijk heb ik niets tegen musicals (ik vind het zelfs erg leuk). Maar niet een hele serie lang.

🇬🇧 This series was recommended to me by someone. The story is kind of funny: a woman who is still in love with her summer sweetheart during high school and decides to move across the country to be closer to him. But this series is even more musical than a Disney movie. Not that I have anything against it (I actually like musicals). But not a whole series of it.

BLACK • DO

🇳🇱 Laat ik maar meteen beginnen met te vertellen dat je deze serie alsjeblieft niet moet ‘afkeuren’ omdat hij niet in het Engels gesproken is. Want jeetje, wat is dit een geweldige serie! Het gaat over een vrouw die de schaduw des doods ziet en daardoor ook weet hoe iemand zal sterven. Ze probeert op die manier mensen te redden maar heeft niet in de gaten dat ze zelf verliefd is op iemand die bezeten is door de dood. De serie bespreekt hier en daar moeilijk onderwerpen en komt met geweldige plottwists die je zeker niet aan ziet komen.

🇬🇧 Let me start by telling you to not write this series off because it is not spoken in English. Because my oh my, this series is amazing! It is about a woman who can see the shadow of death and because of that also how the person dies. She uses this to help save people, but she does not know she is in love with someone who is possessed by death. The series discusses some tough subjects here and there and also has amazing plot twists you do not see coming.

THE 5TH WAVE • DO

🇳🇱 Ik ben enorm gek op sci-fi en deze film past dan ook weer geweldig in dat rijtje. Het is een spannende en meeslepende film, waarbij je ook nog eens lekker kunt kiezen tussen twee jongens. Ik begreep helaas dat de film niet goed genoeg liep voor een deel twee, maar ach, ik vond hem wel leuk.

🇬🇧 I am a huge fan of sci-fi and this movie fits perfectly in that description. It is an exciting and compelling movie, which also gives you the option to choose between two guys. For as far as I know, the movie did not make enough money to get a sequel, but hey, at least I enjoyed the movie.

What movie/series on Netflix do you recommend watching?

14 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *