Badpak 1 Forever21
Fashion

Mijn badmode wishlist (bikini en badpak)

Eerlijk? Ik heb genoeg bikini’s in huis. Drie, om precies te zijn. En aangezien ik geen travel blogger ben of een influencer die als maar reizen aangeboden krijgt, is dat genoeg. Maar nog vind ik het heerlijk om online op zoek te gaan naar leuke nieuwe zwemkleding. Zowel bikini’s als badpakken. Vandaar dus deze badmode wishlist.

Eén van mijn favoriete winkels is en blijft toch wel Forever21 (no spon, wish it was). Vandaar dat dit dan ook de eerste website is waar ik naartoe ga tijdens mijn jacht naar een nieuw strand item. In totaal viel mijn oog op 5 bikini’s en badpakken om aan jullie te laten zien. Welk item van mijn lijst vind jij het leukst?

 

Badpak 1 Forever21 badmode wishlist

PALMBLADEREN

Ooh la la, van dit badpak krijg ik het spontaan warm. De iets hoger opgesneden onderkant, de cut out en de geweldige open rug. Daarnaast zorgt de print er ook nog een voor dat je jezelf in zomerse sferen laat dwalen. Zelf heb ik geen badpak meer aangehad sinds ik een kind was. Badpakken waren gewoon niet ‘hip’ meer. Maar nu ze wel weer hot and happening zijn, heb ik er nog steeds geen. Een bikinitopje zorgt simpelweg voor meer ondersteuning van de borsten dan een badpak. Daarbij is het gewoon een lapje stof dat over je borsten ligt. Maar bij een bikini heb je tenminste nog iets van ondersteuning van onderen (zowel met als zonder beugel). Super jammer natuurlijk, want in dit badpak zou ik wel de stranden willen veroveren. (Badpak)

 

Bikini 1 Forever21 badmode wishlist

GROEN MET ZWART

Deze bikini geeft een sportieve vibe af en heeft een prachtige groene kleur. Ik ben sowieso helemaal weg van het topje, maar over het broekje twijfel ik nog een beetje. High waisted draag ik altijd in broeken en rokken, maar als bikini lijkt het mij weer zo ‘gek’. Ik weet niet precies hoe ik het moet omschrijven. Daarnaast ben ik stiekem op zoek naar een ‘cheeky’ broekje, omdat je billen er dan mooier uitzien (dit heb ik gelezen, haha). Maar met het topje kun je makkelijk een eigen zwarte broekje combineren. (TopjeBroekje)

 

Bikini 2 Forever21 badmode wishlist

BEACHY STREEPJES

In dit artikel over de leukste camerariemen van AliExpress zei ik al dat ik gek ben op streepjes. Een bikini met streepjesprint kon dan ook niet ontbreken. Het model van het topje is simpel en leuk tegelijk en het broekje komt ook meer in de buurt van wat ik mooi vind. In combinatie met de vrolijke kleurtjes maakt deze bikini mij helemaal blij. Misschien is dit zelfs wel mijn favoriet van deze badmode wishlist. (TopjeBroekje)

 

Badpak 2 Forever21 badmode wishlist

ZWART MET CUT OUTS

Gewoon zwart hoeft zeker niet saai te zijn, en dat bewijst dit badpak maar al te goed. Het badpak heeft een lage rug en aan de voorkant een aantal cut outs. Dit zorgt er uiteraard voor dat je een gek printje krijgt als je erin gaat zonnen. Maar dat moet je dan gewoon even niet doen. Sowieso ben ik niet het type dat gaat zonnen. Ik word namelijk mega snel rood. (Badpak)

 

SUNRISE STREEPJES

Weer een item met streepjes in deze badmode wishlist. Deze kleuren zijn iets zonniger en de strepen iets dikker dan bij de vorige. Waar de ‘beachy streepjes’ allemaal verticaal waren, heeft deze bikini zowel verticale als horizontale strepen. Als ik moet kiezen welk model ik van de bikini’s leuker vind, kan ik dat moeilijk zeggen. En qua kleuren is het ook moeilijk. Deze bikini vind ik namelijk vrolijker ogen en past denk ik beter bij mijn huid en haarkleur. Maar de kleuren van de andere bikini spreken mij net weer wat meer aan. Alsnog zou ik voor de andere bikini gaan, omdat deze in een set verkocht wordt en ik dat enorm onhandig vind. (Bikini set)

 

Welk item is jouw favoriet?

13 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *