Lifestyle,  Travel

De leukste city posters voor bij jou in huis

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik op YouTube een video plaatste waarin ik laat zien hoe je zelf met Photoshop een Mapiful poster kunt namaken (2016, klik hier). Inmiddels bestaan er veel meer city posters dan alleen deze en zijn ze ook niet allemaal even duur. Ik zette er een aantal voor je op een rijtje!

 

city posters 4

MAPIFUL

Voor mijn gevoel was Mapiful het eerste bedrijf dat met deze city posters begon. Inmiddels staat het internet er vol mee en zijn ze ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. In het begin kon je ze namelijk alleen nog maar in het zwart/wit kopen. Ook Mapiful heeft meerdere designs en kleuren aan hun webshop toegevoegd. Zo heb je nu zeven verschillende kleuren en vier verschillende designs. Zelf heb ik in mijn kamer trouwens een A3 Seoul poster in het zwart/wit met het ‘modern’ design. (Ga naar de website)

 

MUJUMAPS

Ook bij Mujumaps kun je kiezen welke stad jij op je poster wil en zijn er verschillende stijlen en designs. Zo zijn er vier verschillende kleuren die je kunt kiezen en ook vier verschillende ontwerpen. De website is prettig in gebruik en de mogelijkheden zijn voldoende (en leuk!). Zelf ben ik enorm fan van de stijl ‘color’ die je in de afbeelding hierboven aan de rechter kant ziet. Qua prijs is Mujumaps te vergelijken met Mapiful. (Ga naar de website)

 

GRAFO MAP

Jeetje, wat een opties! Met maar liefst negen verschillende kleur stijlen heeft Grafo Map niet per se de meest verschillende opties in huis, maar wel de meeste kleuren. Zo zit aan iedere kleur namelijk maar één design verbonden, waarbij je bij de hierboven genoemde websites een kleur kunt combineren met een design. Hoe dan ook, ik ben zeer te spreken over de kleurrijke en (hier en daar) out of the box ontwerpen. De prijs ligt iets lager dan bij de andere websites die ik hierboven genoemd heb. (Ga naar de website)

 

city posters

CITY ART POSTERS

De naam zegt eigenlijk al meteen waar het om draait, hartstikke simpel. Minder simpel vind ik de website, haha. Ten eerste kun je niet zelf een stad kiezen, maar zijn er enkele steden van over de wereld beschikbaar als poster. Woon je in Utrecht en wil je daar een poster van, of heb je ergens in het buitenland gewoond maar was die stad niet zo populair? Dan heb je pech. Ook word je doorverwezen naar een andere website als je een poster wil kopen, erg vaag. Een voordeel van deze website is wel dat de prijzen niet zo hoog zijn. Je kunt hier trouwens wel kiezen uit verschillende stijlen én de zijn met Kickstarter bezig om een houten variant te maken. (Ga naar de website)

 

Heb jij een city poster in huis?

20 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *