birthday 24
Personal

Happy birthday to me!

Birthday Girl

🇳🇱 Zoals je misschien wel in de gaten had (of niet), ben ik geboren in 1994. Vandaag ben ik dus 24 jaartjes jong/oud geworden (yeey birthday!). Weer een jaar dichter bij de 25, die nogal dicht bij de 30 zit… Jeetje, de tijd vliegt. Jarig zijn in januari heeft zijn voordeel en zijn nadeel. Zo vind ik het voordeel dat goede voornemens en het (levens)jaar ‘fris’ beginnen bijna gelijk valt met oud en nieuw. Dus heb ik nog vrijwel héél 2018 voor mij. Een nadeel is dat wanneer 2018 aan zich voorbij gaat, ik al jarig ben geweest en ik dus vanaf januari alweer moet uitkijken naar 2019. Achja, niets aan te doen.

🇬🇧 As you might have guessed (or not), 1994 is the year that I was born. So today I am turning 24 years young/old. Another year closer to 25, which is pretty close to 30… Damn, time flies. Having your birthday in January has an advantage and a disadvantage. The advantage is that if I have some resolutions for my new year, it falls pretty close to the new years resolutions from new years eve. So I practically have all of 2018 ahead of me to work on them. A disadvantage is that I have all of 2018 ahead of me… So because I have already had my birthday in the first month, I have to wait all year for 2019.

In what year are you born?

Photos: Demi Lous @Demilousfotografie

11 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *