Lifestyle,  Travel

Dagje Antwerpen om te shoppen met Heejin

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik naar Antwerpen geweest ben. De stad trekt mij wel aan omdat het redelijk dichtbij en toch in het buitenland is. Hoogtijd dus om weer een dagje Antwerpen in te plannen. Samen met Heejin pakte ik de bus vanuit Tilburg en twee uur later stonden we op Belgische bodem.

De weersvoorspellingen waren gelukkig goed te doen. Het zou pas rond de avond gaan regenen, en dan heb je er toch niet veel last van. We begonnen onze trip met het vragen van de weg. Want zoals ik al aangaf, was ik al een lange tijd niet in de stad geweest. Gelukkig konden we alles snel vinden en gingen we als eerst bij Lush en Snipes naar binnen.

 

Daar scoorde ik voor een enorm klein prijsje een paar nieuwe Vans. Ze waren sowieso al goedkoop (€50, sinds wanneer zijn Vans zo cheap?) maar doordat er een lusje uit een veter stak en ik het laatste paar had, ging er ook nog geld af. Daarnaast kreeg ik ook nog gratis nieuwe veters mee. Dubbel mazzel dus! PS. Shoplog coming soon.

 

Een dagje Antwerpen is natuurlijk niet compleet zonder het bekijken van de Kathedraal. We zijn even naar binnen geweest maar kwamen niet verder dan de ontvangsthal. Om echt helemaal naar binnen te gaan en tussen de banken te lopen moest je betalen. Daar hadden wij geen zin in, haha.

 

Om onze trip naar België nog verder compleet te maken moesten we uiteraard een wafel eten. Doei dieet, hallo wafel. Stiekem vond ik het helemaal niet erg om van deze suikerbom te snoepen. De wafel kwam vers van de pers en was heerlijk warm en hartstikke lekker!

 

Barbie shirt outfit thumb

Als laatst hebben we ook nog een aantal outfit foto’s gemaakt. De hele outfit post kun je hier terugkijken. Dan zie je ook dat ik in de regen poseer, haha. Het begon onschuldig, maar toen wij op de bus stonden te wachten om terug te gaan kwam het met bakken uit de hemel vallen, met hier en daar zelfs hagel.

 

Ben jij weleens in Antwerpen geweest?

23 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *