budget home make-over
Lifestyle

Budget home make-over! Van trash naar Pinterest

Inmiddels woon ik al bijna twee jaar in mijn studio in Tilburg, maar begon ik mijzelf steeds meer te ergeren aan de witte muren, witte meubels een saaie bank. Tijd om hier wat aan te doen! Maar dan wel op een budget vriendelijke manier natuurlijk. Kijk je mee naar mijn budget home make-over?

In de loop der tijd is mijn stijl met betrekking tot interieur (en kleding, haha) wel een beetje veranderd. Ik had het niet direct door, maar merkte het pas toen ik mij langzaam begon te ergeren aan mijn (veel te) witte interieur.

WIT WIT WIT

Toen ik hier ging wonen wist ik niet hoe snel ik een pot witte verf bij de bouwmarkt moest halen om ervoor te zorgen dat de muren goed wit waren. Spierwit, écht wit. Want het ‘wit’ van mijn voorganger was voor mij niet goed genoeg.

Daarnaast nam ik ook mijn witte meubels mee. Zo had ik nog een witte tafel, witte stoel en een witte ladekast van toen ik op kamers zat. Mijn voorliefde voor wit bestond dus al een tijdje. Iets met Scandinavisch en zo. Ook kwamen er een hoop nieuwe witte meubels bij. Zo kocht ik nog een witte stoel maar ook een witte salontafel en een wit kastje voor mijn televisie. Naast het kopen van witte meubels ben ik ook als een heuse DIY queen aan de slag gegaan en toverde ik een bruine rieten wasmand om tot een witte en moeste ook mijn Marktplaats pallets eraan geloven. Deze kregen namelijk óók een wit kleurtje.

BUDGET HOME MAKE-OVER

Al dat wit zorgt er al snel voor dat mijn woning koud en kil overkomt. Hoewel ik het in eerste instantie zag als lekker clean, minimalistisch en ruimtelijk. Ik miste de sfeer, het gevoel en de kleur. De emotie en levendigheid. Tijd voor die budget home make-over dus! Want ik heb geen zin om een fortuin uit te geven aan een woning waar ik misschien niet heel lang meer blijf.

Ik ging naar IKEA, Xenos, HEMA en nog wat andere winkels om de leukste items in huis te halen voor deze make-over. Allemaal met een fijn prijsje natuurlijk.

 

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *