netflix
Lifestyle

All movies I have seen in the cinema in 2017

🇳🇱 Ik houd ervan om films te kijken, of dat nou thuis op de bank is of in de bioscoop. Nou is het in de bioscoop natuurlijk net iets cooler en ging ik in 2017 dan ook 13 keer naar een film kijken op het grote scherm. Benieuwd naar welke films ik ging en wat ik ervan vond? Lees dan snel verder.

🇬🇧 I love watching movies, both on my couch at home or at the cinema. Of course is it way cooler to watch a movie in the cinema, so in 2017 I visited the big screen 13 times. Curious which movies I went to and what I think about them? Keep on reading.

Seen in January

Onze Jongens | 8/10 points

🇳🇱 Eerlijk gezegd verwachtte ik niet veel van Onze Jongens. De grote hit film Magic Mike heeft namelijk ook geen denderend verhaal en toch kijk je de film met plezier. Dat was ook het geval bij de Nederlandse versie Onze Jongens, met hier en daar wat plaatsvervangende schaamte, haha. Het is een leuke gezellige film om tijdens een meidenavond met je vriendinnen te kijken.

Passengers | 7/10 points

🇳🇱 Hij kwam in december 2016 al uit, maar ik ben er best laat pas naartoe gegaan. De film is een mix van sci-fi en romantiek. Ik vond het een leuke film, maar niet per se zodanig geweldig dat ik hem snel nog eens zou bekijken als die op Netflix verschijnt.

🇬🇧 This movie already came out in December 2016, but I visited it a bit late. Passenders is a mix of sci-fi and romance. I really enjoyed the movie, but not that much that I would desperatly want to see it again when it is on Netflix.

Seen in February

I did not go to the cinema this month.

Seen in March

Tuintje In Mijn Hart | 7/10 points

🇳🇱 Een leuke gezellige en typische Nederlandse film waarbij je heerlijk kan kijken zonder na te hoeven denken. Sommige dingen waren wel wat voorspelbaar en onrealistisch, maar ach. De zomerse sfeer is trouwens heerlijk om naar te kijken.

Het Verlangen | 7/10 points

🇳🇱 Weer zo’n typisch Nederlandse film die lekker wegkijkt. Er zat één moment in dat ik niet echt zag aankomen en dus wel een kleine twist vond, haha. Maar dat maakt de film niet minder leuk. Ik zou deze denk ik wel weer kijken als die op Netflix wordt gezet.

Beauty and the Beast | 8/10 points

🇳🇱 Vlak voordat ik naar de bioscoop ging om deze film te zien, heb ik de originele nog op Netflix gekeken. Het viel mij op dat de versie met Emma Watson erg overeenkomt met de tekenfilm versie. De effecten waren mooi, net als het verhaal. Ja, ik pinkte een traantje weg.

🇬🇧 Before I went to the cinema to see this movie, I watched the original one on Netflix. In the cinema I noticed that the movie with Emma Watson is very similar to the original animated one, which I think is really awesome. The special effects where awesome, just like the story. And yes, I cried a little.

Seen in April

Voor Elkaar Gemaakt | 9/10 points

🇳🇱 Dit vond ik echt een hele leuke film. Hij was gedurende de hele tijd leuk en gezellig om naar te kijken. En de cast (vooral Matthijs van de Sande Bakhuyzen – wat een naam!!) is niet vervelend om naar te kijken, haha.

Before I Fall | 6/10 points

🇳🇱 Een mooie film dat een bijzonder verhaal vertelt. Maar ik vond het zelf wel iets te lang duren. En er zat ook al geen happy ending aan, iets wat ik toch wel belangrijk vind. Deze zou ik niet snel nog eens kijken als die op Netflix verschijnt.

🇬🇧 A nice movie with a special story. However, I did think the movie lasted too long. They could have shortened the movie a bit. There was also no happy ending, which is something I find very important. I would not watch this movie again any time soon.

Seen in May

I did not go to the cinema this month.

Seen in June

Baywatch | 9/10 points

🇳🇱 Het was eigenlijk niet een film die ik per se wilde zien, maar hij leek mij wel erg leuk. En wat ben ik blij dat ik er naartoe ben gegaan! Het is een leuke en grappige film waar je ook lekker niet bij hoeft na te denken. Zac Efron vond ik trouwens wel too much met al die spieren.

🇬🇧 This was not a movie that I desperately wanted to see, but I did think it would be a nice one to watch. And I am so happy I went tot he cinema for this one! It is a funny and enjoyable movie where you can just watch and you don’t have to think. Oh and by the way, I liked Zac Efron more before all those crazy muscles.

Wonder Woman | 9/10 points

🇳🇱 Waar een heleboel mensen wild worden van Marvel, kijk ik eigenlijk al jaren series van DC (The Flash, Arrow, Legends of Tomorrow). Wonder Woman hoort natuurlijk ook in dat straatje thuis en de trailer sprak mij ook enorm aan. Wie houdt er namelijk niet van een vrouwelijke bad ass / heldin? Het enige minpunt van de film vond ik het tragische einde (ik ben echt een ‘happily ever after’ persoon) en de manier waarop het karakter van die gas experimenteer vrouw is neergezet.

🇬🇧 Where a lot of people go crazy for Marvel, I have been watching DC for ages (The Flash, Arrow, Legends of Tomorrow). Wonder Woman is also on the DC list, and the trailer caught my attention. Because who does not like a female bad ass / hero? The only thing I like less about this movie, is that there is no happy ending (I am such a ‘happily ever after person’) and the way the gass experimentor lady was portrayed.

Seen in July

2:22 | 8/10 points

🇳🇱 Ik houd persoonlijk wel van die psychologische verhalen. Net als bij Before I Fall gebeurt hier bijna iedere dag hetzelfde, maar dan net op een andere manier als in die film. Zo gaan de dagen bijvoorbeeld wel verder en herhalen alleen bepaalde gebeurtenissen zich. Naast deze herhaalde gebeurtenissen loopt er nog een ander verhaal door de film heen, hierdoor is deze veel beter en leuker om naar te kijken dan Before I Fall. En natuurlijk ‘vallen’ we allemaal voor Michiel Huisman, haha.

🇬🇧 Personally I really like those psychological stories. This one is kind of like Before I Fall, but just a little different. The days do go by (Monday, Tuesday…) but the same things seem to happen. Besides the events that happen every day, there is also another storyline within the movie. So it is a lot nicer to watch, rather than Before I Fall (in my opinion). And of course we all fall in love with (the Dutch actor) Michiel Huisman, haha.

Baby Driver | 10/10 points

🇳🇱 Love it! Zonder twijfel een geweldige film. Geweld, races, muziek, romantiek en een hotte jongen (Ansel Ergot). Meer heb je niet nodig om van een film een succes te maken. Alles bij elkaar zorgt er dan ook dat ik helemaal om ben en deze film zeker nog eens afspeel als ik hem op Netflix zie verschijnen.

🇬🇧 Love it! Without any doubt an amazing movie. Violence, races, muziek, romance and a cute guy (Ansel Ergot). All the ingredients you need to make a successful movie. All these things make me love this movie and I am going to watch it again for sure if it turns up on Netflix.

Seen in August

I did not go to the cinema this month.

Seen in September

I did not go to the cinema this month.

Seen in October

Kingsman: The Golden Circle | 6/10 points

🇳🇱 Deel één van de Kingsman films, Kingsman: The Secret Service, heb ik destijds ook gezien toen die in de bioscoop kwam. Die was erg leuk en ik wilde graag een deel twee, maar nu dit deel er eindelijk is, moet ik helaas zeggen dat ik teleurgesteld ben. Heel veel dingen aan het verhaal vond ik onlogisch of gewoon stom. En er zaten ook nare scènes in met een gehaktmachine. Als ik nog eens een Kingsman opnieuw zou kijken, is dat zeker niet deel 2.

🇬🇧 When part one of the Kingsman movies (Kingsman: The Secret Service) came out, I also went to the cinema to watch it. I really liked that movie and I was desperate for a part two. But now that part two has finally arrived, I have to say I am disappointed. A lot of things about the story where not logical or just plain stupid and there were also some unpleasant scenes with a meatcutting machine. If I would watch a Kingsman movie again, it would definitely not be part two.

Seen in November

I did not go to the cinema this month.

Seen in December

Jumanji: Welcome to the Jungle | 10/10 points

🇳🇱 De tweede film die van mij 10 van de 10 punten krijgt. Het grappige is, dat ik niet eens wist dat hier al eens eerder een film van was gemaakt (1995) en daar pas achter kwam vlak voor de film dankzij de vriendin waarmee ik ging. Deze Jumanji is een grappige film met veel leuke stukjes, al heb ik soms wel het gevoel gehad dat ze iets te veel grappige stukjes in de film wilden doen. Maar ach, wie ben ik. En ik ben gewoon nog steeds verliefd op Nick Jonas volgens mij.

🇬🇧 This is the second movie that I rate a 10 out of 10. And what is really funny, is that I did not even know there was already a movie made like this before (1995) but I figured that out thanks to the friend I was going to the cinema with. This Jumanji movie is funny with a lot of fun parts, however I did get the feeling they wanted to put too many funny parts into the movie sometimes. But hey, who am I. And I think I am still in love with Nick Jonas.

What is your favorite movie you have seen in cinema in 2017?

Photo by Mc Jefferson Agloro on Unsplash

18 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *