Lifestyle,  Travel

5x De leukste camerariemen van AliExpress

Wanneer je een camera koopt denk je er niet gauw aan om een leuke camerariem aan te schaffen. Je kijkt juist naar nieuwe lenzen, statieven en misschien nog een extra accu. Ook erg nuttig natuurlijk, maar een kleurrijke riem kopen is stiekem veel leuker. Ik ging naar AliExpress en zocht vijf leuke camerariemen voor jullie uit.

Camerariemen zonnebloemen AliExpress

ZONNEBLOEMEN

Hoewel dit een vrij donkere riem is, vind ik hem er wel erg vrolijk uitzien. De zonnebloemen schreeuwen gewoon zomerse zonnige dagen. Iets waar ik inmiddels wel enorm veel behoefte aan heb. Voor slechts $2,01 kun je de riem bij deze verkoper bestellen. Het verzenden duurt zestien tot zesendertig dagen.

 

camerariemen stipjes AliExpress

STIPJES

Hoewel ik meer van streepjes dan van stipjes houd, vind ik deze camerariemen helemaal het einde. Ze zijn er in zeven verschillende kleuren combinaties, maar deze drie vind ik het leukst. Je hebt ook nog wit met zwarte stippen, wit met rood, wit met blauw en bordeaux met witte stippen. En nu ik die laatste bekijk, vind ik die eigenlijk ook wel héél mooi. Voor $3,00 kun je ze bij deze verkoper bestellen en het verzenden duurt zestien tot zesendertig dagen.

 

Camerariemen regenboog AliExpress

REGENBOOG

Oh mijn god, heb je ooit zo’n leuke camerariem gezien? Ik niet! Deze is enorm schattig en kleurrijk, perfect om mee te stralen tijdens jouw strandreis of juist met de grauwe wintermaanden. In de afbeelding zit de riem vast aan een compacte camera, maar ik denk dat je hem ook wel kunt gebruiken voor een DSLR. Deze camerariem bestel je hier voor $4,00. Maar let op, er komen nog wel verzendkosten van $4,18 bij. Het verzenden duurt twaalf tot vijftien dagen.

 

Camerariemen Fujifilm kleuren

CANDY STREEPJES

Yes, tijd voor streepjes! Deze leuke camerariem is helaas niet voor een compacte camera of een DSLR. Hij is namelijk voor de bekende Instax Mini van Fujifilm. In combinatie met de leuk gekleurde polaroidcamera is deze riem helemaal het einde. Je kunt hem hier kopen voor maar liefst $1,22. Het verzenden duurt zestien tot zesendertig dagen.

 

camerariemen streepjes AliExpress

STREEPJES

Wederom een camerariem met streepjes. Dit keer wel eentje voor een DSLR. Waar de vorige riem erg licht en pastel was, is deze iets donkerder. Maar daardoor zeker niet minder leuk. De combinatie van de vrolijke kleurtjes met bruin spreekt mij eerlijk gezegd wel aan. Je kunt de camerariem bij deze verkoper bestellen voor $3,26 en het verzenden duurt zestien tot zesendertig dagen.

 

Heb jij een leuke camerariem gekocht, of gebruik je de standaard riem?

27 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *