Personal

4 weird and random facts about me

🇳🇱 Eén van mijn favoriete artikelen zijn denk ik wel deze. Heerlijke random and weird facts over mijzelf. Ik vind het leuk om wat leuke weetjes te delen. Hierdoor leert iedereen mij natuurlijk weer een beetje beter kennen. En natuurlijk vind ik het ook jullie om jullie beter te leren kennen. Vergeet vooral niet een gek feitje over jezelf achter te laten in de comments!

🇬🇧 Below Dutch section.

Ik houd van spoilers

Als ik een film of serie kijk, vind ik het totaal geen probleem om spoilers te lezen/horen. Wanneer iemand die ik ken al verder is een serie dan ik, vraag ik ook altijd gewoon wat er allemaal gaat gebeuren. En als niemand kijkt waar ik op dat moment naar kijk, zoek ik het meestal op online.

Ik wil niet beginnen aan het ‘grote mensen leven’

Vorig jaar ben ik afgestudeerd en werk ik momenteel parttime bij het pr bureau Bloggers and Brands. Máár… daarnaast heb ik ook mijn eigen bedrijf en werk ik als creative content creator. Een hele mond vol en een heleboel werk. Volgens mij hebben mijn ouders liever dat ik gewoon ergens een ‘echte’ baan neem, maar ik ben daar helemaal niet klaar voor. Dat is meteen zo veel commitment en dat zit mij dwars.

Ik heb 3 iPods

En ze doen het alle 3! Mijn eerste iPod is een Nano en die kreeg ik geloof ik toen ik 12/13 jaar oud werd. Toen ik 16 was had ik een iPod Touch en een tijdje terug heb ik een nieuwe Touch overgekocht van mijn broer. Ik heb er eigenlijk nog geen muziek op gezet (haha) omdat mijn laptop vol staat met materiaal voor mijn bedrijf. Maar ik ga er snel muziek op zetten!

Ik wil eigenlijk eenn YouTube partner

Iedere keer als ik een video maak vind ik het hartstikke leuk. Maar doordat ik helemaal fan ben van TheLineUp en ToThe9s en mijzelf ook wel kan vermaken met de video’s van Tara en Larissa, wil ik ook graag een leuke partner voor op YouTube. Helaas delen mijn vriendinnen niet dezelfde passie en moet ik het in mijn eentje doen.

—————————————————————————————————

🇬🇧 One of my favorite types of articles must be this one. Lovely random and weird facts about me. I really enjoy sharing those funny facts about myself. It is an opportunity to get to know me a little better. And I would also like to get to know you a little better. So please leave a funny facts about yourself in the comments!

I love spoilers

Whenever I am watching a movie or series, I have no problem at all with reading/hearing any spoilers. If I know someone who watches the same shows I always ask about what is going to happen in the following episodes. And if none of my friends watches it, I will look some information up online.

I do not want to start living the ‘grown up’ life

Last year I graduated and now I am working parttime at pr agency Bloggers and Brands. But… I also have my own business for creative content creator. Not only a lot of words, but also a lot of work. Anyway, I feel like my parents would prefer is I would have just one ‘normal’ job, but I am sooo not ready for that. It is a lot of commitment and that bothers me.

I have 3 iPods

And all 3 of them work perfectly! I got my first iPod (Nano) when I was 12 or 13 years old. And when I was 16 years old I had an iPod Touch. And a while ago I bought the ‘old’ iPod touch from my brother. But it is still a lot newer then mine, haha. I think his is about 2 years old? Anyway, I did not put any music on it yet because my laptop is filled with stuff for my business projects. But I will put music on it anytime soon!

I actually want a YouTube partner

Every time I make another video I really enjoy it. But due to the fact that I am a huge fan of TheLineUp, ToThe9s and that I can enjoy myself wit the videos from Tara and Larissa, makes me want to habe a YouTube partner myself. Sadly my friends do not share the same passion for YouTube as I do, so I will keep doing it by myself.

Photo: Kaboompics

10 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *