Netflix laptop
Lifestyle

10 Must see Christmas movies

🇳🇱 Het is weer tijd om non-stop kerstfilms te kijken! Zelf heb ik er de afgelopen tijd alweer een heleboel gezien (oeps) en stelde ik deze lijst samen van 10 kerstfilms die idereen gezien moet hebben.

🇬🇧 The time has come to watch Christmas movies non-stop. The last few days I have been watching Christmas movie after Christmas movie and made this list of 10 movies everyone must see.

The Holiday

🇳🇱 Aan de kant Love Actually, The Holiday vind ik stiekem veel leuker. Hoewel ik Jack Black geen leuk acteur vind, kan ik dat wel accepteren. De rest van de film vind ik nou eenmaal geweldig en is daardoor een van mijn favoriete kerstfilms.

🇬🇧 Move over Love Actually, I secretly like The Holiday a lot more. Even though I do not like Jack Black, I learned to cope with his presence in the movie. The rest of the movie is amazing and it is one of my favorite Christmas movies.

Love Actually

🇳🇱 Dat ik The Holiday leuker vind, betekent niet dat ik Love Actually helemaal geen leuke film vind. In tegendeel zelfs; ik vind het zeker een aanrader. Persoonlijk denk ik dat Love Actually één van de kerst films is die iedereen gezien heeft en ook gezien moet hebben.

🇬🇧 That I love The Holiday more, does not mean that I do not like Love Actually. On the contrary; I really recommend watching it. Personally, I think Love Actually is one of those Christmas movies that everyone needs to see or have seen.

A Christmas Prince

🇳🇱 Toen Netflix deze film online zette wist ik al meteen dat ik deze wilde zien. Ja, natuurlijk is het een slechte zoetsappige film waarvan je in het begin al weet hoe het eindigt. Máár, er zat wel een plottwist in die ik echt nooit zag aankomen.

🇬🇧 When Netflix published this movie, I knew right away that I had to see it. Yes, of course it is a ‘bad’ and soft romance movie where you already know how it ends after the first fifteen minutes. However, there is a huge plot twist that I did not see coming.

Just Friends

🇳🇱 Wie zegt er nou nee tegen een film met Ryan Reynolds? Ik niet! Een vermakelijk film met zo nu en dan wel heel overdreven en onrealistische momenten. Maar ach, de rest van de film (en looks van Ryan) maken alles goed.

🇬🇧 Who would say no to a movie with Ryan Reynolds? Not me! It is a entertaining movie with some unrealistic and exaggerated moments. But hey, the rest of the movie (and Ryan’s looks) will make up for that.

Rise of the Guardians

🇳🇱 Ik weet niet of het per se een kerstfilm is, maar tijdens een groot deel van de film proberen de helden kerst te redden. Zelf vind ik het een heel leuke film en heb ik hem al meerdere malen gezien. Vooral de bad ass kerstman is leuk om naar te kijken.

🇬🇧 I do not know if this is really a ‘Christmas movie’, but during a huge part of the movie the guardians are trying to save Christmas. Personally, I really like this movie and have already seen it a few times. The highlight is for sure the bad ass Santa haha.

The Spirit of Christmas

🇳🇱 Toen ik deze film onlangs ging kijken, was ik alweer helemaal vergeten dat ik hem al kende. Het is een bijzonder kerstverhaal dat weer net wat anders is dan andere. Zelf weet ik trouwens niet echt wat ik van de ‘geest’ vind. Vind jij hem knap? Let me know!

🇬🇧 When I pressed play on this movie a while ago, I totally forgot that I had already seen it before. In my opinion it is a special Christmas story, different from others. Personally I am not sure what to think about the ‘ghost’. Do you think he is handsome? Let me know!

A Wish for Christmas

🇳🇱 Deze film is ‘so fetch’ haha. Vorig jaar heb ik deze film met vriendinnen gekeken tijdens ons kerst avondje met cadeautjes. Het verhaal is leuk met een originele twist en natuurlijk een happily ever after.

🇬🇧 This movie is ‘so fetch’ haha. Last year I saw this movie with a few of my friends during our Christmas evening with lots of presents. The story is entertaining with an original twist and of course a happily ever after.

Merry Kissmas

🇳🇱 Deze film heb ik pas nog gezien! Het was niet per se een goede film, maar zeker een aanrader om aan te zetten als je lekker wil kijken zonder na te denken.

🇬🇧 I have watched this movie recently! It was not really a good movie, but still a recommendation when you just want to relax and not think of anything.

A Cinderella Christmas

🇳🇱 Oops, I did it again. Ik heb echt een zwak voor Assepoester films en volgens mij heb ik ze dan ook allemaal gezien. Wat ik leuk vond aan deze versie is dat er alleen een ‘geme stiefzus’ was en geen onaardige ouder en dat prince charming op een gegeven moment zelf al doorhad wie nou Cinderella was.

🇬🇧 Oops, I did it again. I have a huge weakness for Cinderella movies and believe I have seen them all. What I like about this version is that there is only a ‘mean stepsister’ and no mean parent. I also like that prince charming figured out himself who Cinderella is.

Almost Christmas

🇳🇱 Laten we deze lijst afsluiten met een film die ik nog niet gezien heb, maar de trailer spreekt mij gewoon aan. Dan kan het natuurlijk altijd tegenvallen, al hoop ik van niet natuurlijk. Als jij deze film gezien hebt moet je vooral even vertellen wat je ervan vond!

🇬🇧 Let’s wrap this list up with a movie I have not seen yet, but the trailer gets me interested. Of course, it can still be disappointing, but I hope not. If you have seen this movie, please leave a comment telling me what you think about it!

What is your no. 1 Christmas movie?

17 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *